SKREVET: 30.04.2012 / KLOKKEN: 20:57


Heei<3 i dag var jeg først i byen med mamma, så dro jeg til City Nord sammen med Marie. I byen fant jeg en kjole, og på City Nord et skjert, en topp og en ring. Veldig fornøyd<3


Skjerf// Bik Bok 100kr- salg


Topp// Bik Bok 79kr(tror jeg )- salg

Ring// Bik Bok 25kr- salg.

Kjole// H&M 199kr

 

Syns ? 

 

-Kathrine<3
SKREVET: 26.04.2012 / KLOKKEN: 17:16


Heei, nå skulle jeg egentlig vært på fotball kamp som jeg har gledet meg til å spille i ca 1 og en halv uke.. Men jeg er i veødig dårlig form. Jeg  bare tar det tjill idag. Jaujau! I morra må jeg på skolen, vi har framføring i musikk, og Frida+ familie skal bli med på hytta. Og jeg må komme meg dit. ja det høres vel veldig kjedelig og elendig ut, men i dag er det ikke serlig mye gøy som skjer. Turn trening er avlyst av en grunn jeg ikke vet, men jeg skulle ikke på den uansett. Jeg er bare ikke i form til å gjøre noe.. Men til noe annet, på skolen hadde vi RLE brøve i Buddhismen. Den gikk egentlig veldig bra:) Også fikk vi bøker som vi hadde bestilt. Jeg hadde bestilt en nynorsk bok. Den er litt spessie dah! den heter "mitt bankande hjarte" hehe:p også har Iben vært hær, å vi har begynnt litt å redeigere film:)

Jaah, bildet ville ikke bli større... 

Hva har du gjort i dag  ? 

 

-Kathrine<3
SKREVET: 25.04.2012 / KLOKKEN: 15:45


Heei<3 hver onsdag på skolen har jeg sløyd, og jeg holder på med glass. Og vi skal male på glass, og første gang klassen malte på glass var dette bildet prøveglasset, læreren brente det og jeg ifkk det:)

Kult ? 

 

-Kathrine<3
SKREVET: 24.04.2012 / KLOKKEN: 21:03


Heei<3 Nå sitter jeg på rommet mitt å holder på  med engelsk leksa.. kjedelig. Men jeg har vært på trening i dag. Og det har vært strålende vær, helt til ca kl 4. Da begynte det å regne, og regn er det meldt hele uka. Etter trening dro jeg&mamma til City Nord for å lete etter en kjole til 17 Mai og alle komfirmasjonenen jeg skal i, i år. Jeg fant ingen kjole. Og jeg har vært innom ALLE klesbutikker på hele centre.  Hvis du bor i Bodø å vet om en butikk med fine kjoler i SI IFRA!

-Kathrine<3
SKREVET: 23.04.2012 / KLOKKEN: 17:59


Heei<3 Ja i går dro da jeg Marthe, Marie og Stine til molloen og tok en del bilder. Så her kommer de, Stine spanderte også Is på oss alle sammen :) nå drar jeg på trening. 

TIL MARIE:  hvis du vil at jeg skal legge ut flere bilder av deg, si ifra;)

-Kathrine<3

 
SKREVET: 21.04.2012 / KLOKKEN: 23:28


Heei<3 Nå er Marthe, Marie og Stine på overnatting hos meg. Det er kjempekoselig. Vi tar det egentlig helt tjill, og sitter i senga på hver sin Pc. hheee, jente kos<3 Det er egentlig det vi skal fortsette med også;) Vi har tatt noen bilder også, her er de. 

Kjempe koselig<3

 

Hva gjør du i kveld?

-Kathrine<3 

SKREVET: 18.04.2012 / KLOKKEN: 21:07


Heei<3 dette blir et kjapt innlegg. Ja nå sitter jeg å stresser veldig. Har 1000 ting å huske på til i morgen å fredag. Skal spille inn film i morgen, må ha med kostyme kamera, alt mulig anna, skal ha en bok levert inn, 20 kr til noe sånn knusekasse til klassen, kostyme til nassenøff(skal spille han på bokdag, hhaa), skal vær komfransier, må skriv om michael Jackson, å noe mer tror jeg... Ahh, jeg stresser veldig nå, må huske allllt!! 

-Kathrine<3
SKREVET: 17.04.2012 / KLOKKEN: 14:47


Heei<3 idag er det helt strålende vær ute. i friminuttet på skolen satt jeg, Marie, Anneli og Casper og solte oss. Jeg og Casper har veddet på hvem som har blondes hår av meg og han etter sommerferien, også veddet jeg og Marie om hvem som blir brunest. Gleder meg virkelig til det blir varmt. Det er ikke så varmt ute nå. Idag gjorde jeg lekser ute på altanen. Kjempekoselig. Jeg måtte serr bruke solkremm. Jeg blir kjempelett solbrent. 


Meen, det er enda litt snø i veikanten.

Syntes det ble litt kult bilde.

-Kathrine<3
SKREVET: 15.04.2012 / KLOKKEN: 21:47


Jeg sitter nå å ser på bloggen til Frida og Stine, og jeg er jo Bestevenn med Stine. Men OMG hun er så sinnsykt Fotogen. Det er så urettferdig. Jeg vil bare si at du er så pen Stine!!<3<3 Hun er bare såååå fin!

 

syns?

 

-Kathrine<3

 
SKREVET: 15.04.2012 / KLOKKEN: 20:41


Heei<3 Nå har jeg nettopp vasket og ryddet rommet mitt :)) hehhe;p lenge siden jeg gjorde det sist da. I dag har jeg vært på en tur til Keiservarden sammen med pappa og lillesøster Nora. Det var en koselig tur:) Helgen har vært ganske avslappende. Ikke gjort stort. Men her er et bilde fra turen til Breivika-Kathrine<3
SKREVET: 14.04.2012 / KLOKKEN: 13:43


Heei<3 Konstanse overnattet hos meg i natt, å vi ble veldig irritert når jeg klarte å slette gårdagens fine bilder. Så vi bestemte oss for å gjøre dte på nytt. Vi dro til Breivika å tok dobbelt så mange bilder:) veldig fornøyd med resultatet.


 

De første 20 bildene ville ikke bli større...

 

Hva syns du  ?

 

-Kathrine<3
SKREVET: 13.04.2012 / KLOKKEN: 21:36


Heei<3 nå er det helg og fri igjenn. Jeg er ilamme Konstanse. Og vi har vært i Breivika å tatt over 100 bilder. også klarte jeg å slette alle... jeg er helt knust... jeg som hadde tenkt å lage ny header... nytt profilbilde... mange bilder på innlegget... jaujau.. inegnting å gjøre med det... men vi spiser ivertfall påskeegg og koser oss:) Veldig koselig<3 

 

-Kathrine<3
SKREVET: 12.04.2012 / KLOKKEN: 17:07


Heei<3 Nå er det faktisk snart helg igjenn. Jeg syntes jeg nettopp hadde fri. Men det hadde vi jo da her i Bodø da. Vi begynnte jo i går på skolen. Så jeg har jo bare vært 2 dager på skolen. Jeg gleder meg virkelig til helga. Det skal bli gøy og endelig få være ilamme venner igjenn. Jeg tror ikke jeg har vært ilamme venner på flere uker. Men helge planene mine får dere vite i morgen. 

Dagen min idag bestod av skole, Marie, pakking, Onetreehill og matlaging. Etter skolen dro jeg til Marie for å hjelpe henne å pakke. Hun liker det ikke :p. Så dro jeg hjem for å lage middag, å se på Onetreehill. Det er et sp bra Tv-program, synes jeg da. Nå snart skal jeg på turntrening igjenn. :)

Det ble tadt i sommer, jeg&Johanne<3

 

-Kathrine<3
SKREVET: 09.04.2012 / KLOKKEN: 22:56


Heei<3 ja, jeg skulle jo legge ut et innlegg før, men jeg dro så tidlig til helligvær så jeg rakk ikke. Ja min påskeferie har vært kjempfin. Fint vær  osv.. Jeg startet den i Laisvall, med masse snø, fotball og slalom. Jeg forstuet også fingeren, og ble syk. Men det gikk bra:) Så dro jeg videre til Helligvær. Der jeg har kost meg, med fisking, solt meg, badet i havet, kjørt båt og noe mer. Ja jeg  badet faktisk i havet 8 April. Helt utrolig. Det tidligste jeg har badet var 14 Mai i fjor. Men nå er det veldig deilig å komme hjem. jeg har hadt det topp på hytta gleder meg til å treffe vennene mine igjenn:)Se bort ifra fjeset mitt:pjeg tok bilde igjennom en kikkert:p kult ?

Ja det var de bildene<3 

nå har jeg ferie en dag til, så begynner jeg på skolen  på onsdag. Blir bra å møte venner igjenn:)

 

-Kathrine<3
SKREVET: 02.04.2012 / KLOKKEN: 22:21


Heei<3 nå er jeg akkurat kommet hjem fra Laisvall. Det var noe galt med blogg.no i går så fikk ikke blogget. Men det kommer et til innlegg i morra. Jeg var syk igår. Og tilbrakte hele dagen inne. Det var jo kjempefint vær ute så det var ikke spesielt gøy. I dag var jeg i god nok form til å dra en tur i bakken. Men jeg klarte å forstue tommelen... Jaujau... Jeg er jo superflink. Men i morra reiser jeg til Helligver. Der blir jeg ut påska. -kathrine<3


hits