SKREVET: 28.02.2012 / KLOKKEN: 23:57


Heei<3 som sakt så har jeg vært i slalo bakken i dag, og vært på skitur. Men nå er Viktoria kommet. Og før hun kom var jeg i Is hallen. Så etter middag gikk jeg og Vikoria to runder i kortløypa. Klokka var jo 10, sååh!  Meen jeg føler meg veldig sprek, en lang dag i bakken, fire runder tilsammen i kortløypa, og en tur i ishallen. Masse gjort på en dag. Nå skal jeg legge meg. Er kjempetrøtt.

Jaaah, Ipoden er jo helt klikka. Så jeg får ikke lakt over bildene på pcen. De kommer senere;)

Hva har du gjort i dag ?

Natta

-Kathrine<3
SKREVET: 28.02.2012 / KLOKKEN: 23:53


Heei<3 I går når vi kom til Laisvall dro jeg,Nora, Kristina, Jesper, Jonas, Sarah og Hannah i Is hallen. Jeg,Kristina og Jonas hadde ikke skøyter på så vi bare tok noen bilder og så på.Hva gjord du i går ? 

 

-Kathrine<3
SKREVET: 28.02.2012 / KLOKKEN: 18:54


Hei<3 nå er jeg i Laisvall. I dag har jeg vært i Galtis. Der kjørte jeg slalom:) jeg kjørte ilamme Pappa og Jonas. Dette er bare et kjapt innlegg fra ipoden. Har nettopp vær på skitur i lysløypa. Det var herlig. Men nå må jeg kjappe meg til is hallen. Alle barna skal dit nå:) Viktoria kommer i kveld også. Det blir bra:)

-Kathrine<3
SKREVET: 27.02.2012 / KLOKKEN: 22:42


Heei<3  I helga som dere vet var jo jeg i Narvik på KM- Kretsmesterskap. Det var en kjempestygg skole vi bodde på. Det er det verste jeg har set. Det var felles WC for gutter og jenter.  Ingen dursjer, vi måtte gå opp 69 trappetrinn for å komme til matsalen. Og på lørdag var det fult på den, så da måtte vi hente maten, også gå ned 69 trappetrinn og spise på klasse rommet eller hva det var slaks rom som vi bodde på. Hehe! Etter 7 timer i buss, var det det vi kom til :p Jaujau.. Men ivertfall så stilte vi junior tropp som jeg var med i, og selvfølgelig Marie. Vi konkurerte mot Narvik&Ballstad tror jeg :S Men Narvik hadde to tropper. Dette var jo trampett da;) Og vi kjørte overslag på pegasus, pikert salto og strak salto. Vi fikk 9.10 poeng, og det er bra i forrold til andre plass som fikk 7.85 :) Ivertfall så tok vi Gull!  Jeg har vært litt sånn halv syk i helga. Vært kvalm, og jeg satt å frøs når de andre var kjempevarme å satt i t-skjorte:p jaujau.. Men det har vært en fin helg. 

 ÅÅ sånn seriøst!!! bildene vil ikke laste over på pcen!! Skal prøve senere;) 

 

Hva har du gjort i helga ? 

 

-Kathrine<3
SKREVET: 26.02.2012 / KLOKKEN: 21:45


Heei! Da er jeg på vei hjem fra Narvik. Nettopp byttett buss på Fauske. Ja nå er hele laget splittet. Vi sitter en og en, fordi på alle dobbelplassene sat det en person. Så nå sitter jeg ved siden av en liten søt jente som drikker kuli jus:) sweet! <3 ja jeg skal legge ut et innlegg når jeg kommer hjem, eller i morra. Begynner å bli veldig trøtt nå.. Etter snart 7 timer i buss, og en hel helg i en hall. Jaujau! Gleder meg veldig til å komme hjem nå. Savner familie og venner veldig. Har liksom ikke snakket med andre enn mamma,pappa og besteforeldre hele turen da. Hvis vi ikke regner med Marie og de andre turnerne. Men i neste innlegg kommer det noen videoer av de flinke apparat turnjenten. Herregud hvor mye jeg savner apparat turn... Men man får jo ikke tid til alt her i livet :) man må jo proiretere ( vet ikke hvordan det skrives) hva man skal gjøre her i livet. Ja nå sa jeg veldig mye men men! Kommer mer om hva som har skjedd i helga, og hvordan plass vi kom på.

Ja det var et litt gult lys i turn hallen!
- kommetmr flere bilder i neste innlegg.
- Kathrine <3
SKREVET: 26.02.2012 / KLOKKEN: 21:30


Heei<3 nå sitter jeg og Marie på bussen til narvik. Vi fikk nettpassordet av sjåføren :) så vi driver på med hver sin iPod . Digg! Tok noen fine bilder av sola. Og havet ligger bare å frister. Fikk så veldig lyst til å bade når jeg ser sola og havet og været er så fint.

-Kathrine
SKREVET: 24.02.2012 / KLOKKEN: 14:04


Heei<3 da drar jeg snart med buss til Narvik. Gleder meg, men gruer meg også. Skal på turn stevne :) Jeg og Marie<3 men det blir vel ikke noe blogging der, hvis jeg ikke finner Internett da. Men nå må jeg gjøre meg klar til avgang:) ønsk meg lykkke til da:))

-kathrine<3
SKREVET: 21.02.2012 / KLOKKEN: 20:58


Heei<3 Denne uka er det kreativ uke på skolen. Det er forskjellige starsjoner der vi lager ting. Denne gangen handler det om vann. Jaah!  hehe;p idag lagde jeg en torsk i papp:p jaujau!! Etter skolen dro jeg til banken og tok bilde til bank kort. Gleder meg:)♥ Så dro jeg på fotball trening. Men i dag har Gudmor bursdag:) GRATULERER MED DAGEN BESTE GUDMOR!♥  Ja det var min kjedelige da:) Nå sitter jeg og ser på tv. Kos deg videre av kvelden.


-Kathrine<3
SKREVET: 21.02.2012 / KLOKKEN: 20:29


Heei<3 På lørdagen var jeg på city nord med søteste Viktoria&Vilde. Ettervert kom Karine&Frida♥ Vi gikk i butikker og på kafè. Om kvelden dro jeg, Karine, Viktoria og Julija til Vilde. Vi hadde jente kveld å så Whats your nu number. En kjerlighetsfilm;) Så dro vi ut på tarassen til Vilde og hadde høy musikk på, og danset - tok en del bilde også;)
KALDT!

Syntes?

 

-Kathrine<3
SKREVET: 21.02.2012 / KLOKKEN: 20:10


heei<3 På fredag var det karnevall på skolen. Jeg har egentli ikke noe navn på det jeg var. Jeg hadde et rosa kjørt, en gul parykk, maskerade maske, en hvit og rosa t-sjorte og noe mer;) Etter karnevll var vi på skitur i rensåsen. vet ikke helt hva jeg syntes om det. Går jo i 7. nå så, det er litt kjedelig. Men det er jo siste året på barneskolen så man må jo bare nyte det siste halvåret.

Stine var fjortiss med Frida og Marthe. sofie var disko freak- Men måtte ha en pause fra parykken.Peas!


Jentene!<3
Meg, uten parykkLatsaba ? 

 

Har du hadt karnevall ?

-Kathrine<3
SKREVET: 21.02.2012 / KLOKKEN: 19:19


Heei<3 Nå er pcen min tilbake fra en slaks "reprasjon." Det som var galt med den var at, når jeg laster ned ting kommer det noen ting på pcen min som jeg ikke ser. Så den spiser opp plassen på pcen min. Så når dere laster ned ting pass på! Det er godt å ha pcen tilbake. Det kommer selvfølgelig update fra helga! ♥


-Kathrine<3
SKREVET: 19.02.2012 / KLOKKEN: 10:47


Heei<3 som sakt så er pcen min klikka.. Så jeg får ikke blogga om i går. Men nå drar jeg til mormor og morfar, så da kan jeg kanskje låne pcen deres;)

-Kathrine <3
SKREVET: 18.02.2012 / KLOKKEN: 17:55


Heei<3 nå har jeg vært på city nord med søteste Viktoria
SKREVET: 15.02.2012 / KLOKKEN: 21:03


Heei<3 i dag er det onsdag. Og det er mitt i uka og jeg sitter og øver til gloseprøve som vanlig. Ikke så mye å gjør i dag. Har vært på utetrening. Det var iskald! jeg frøs veldig på terne. Og på skolen så snakkes det veldig mye om leirskolen som jeg og klassen skal på uka etter vinterferien-

Hva har du gjort i dag ? 

 

-Kathrine<3
SKREVET: 15.02.2012 / KLOKKEN: 20:52


Heei<3 På tirsdag var det valentines day. kjempe koselig dag. Forteller ikke noe om min dag. 

Men om morgenen var jeg hos legen pågurnn av pusten min. Der måtte jeg ta sånn purste test. Eller Asma test. Eller noe. Så fikk jeg en sånn rund grier(kommer bilde). Også vant  jeg konkurransen til Emilie. Jeg fikk en veske. johoo♥    

Også var jeg og Sofie i byen. Vi spiste Big Bite. Også var vi hos farmor å prøvede noen kostymer til karnevall. Men vi fat ingen. 
Søøt!
Vet ikke hvorfor det ble forskjellig størrelser på bildene. 

Hva gjorde du i går ? 

 

-Kathrine<3
SKREVET: 15.02.2012 / KLOKKEN: 20:32


Heei<3 jeg har desverre hatt så mye trening å andre ting, har ikke hadt tid til å blogge før nå. Så her kommer en liten oppsumering for uken. 

I helga gikk vi til semifinale, også røl vi ut. Det andre laget vant alt:)<3 jaujau.. litt skipt å tar:p


 

Var ikke den søt ? 

 

-Kathrine<3

 
SKREVET: 11.02.2012 / KLOKKEN: 00:09


Heei<3 Vi vant 5-0 mot Tverlandet. Ja det var egentli veldig gøy å få spille kamp igjenn :) Har egentli ikke så mye å si, tenkte jeg bare skulle  opdatere dere litt;) 

 

-Kathrine<3
SKREVET: 10.02.2012 / KLOKKEN: 16:44


Heei<3 I helgen er det norengros Cu

p. En fotball turnering. Det skal bli gøy♥ Jeg skal spille på gruppe en. Og der er også Beste Viktoria<3 Men som vanlig får jeg aldri spille på lag med Marie.. jaujau!  Jeg håper jeg får drakt nummer 14! i love nr 14!  Jeg skal ikke gjøre stort annet enn å spille fotball, se på Anneli som driller. Og dra med familien på besøk til Sofie <3 dette blir en koselig helg. Men også slitsom ! håper vi kommer videre til Slutt spill. Jeg og laget skal spille i 14 års serien;oO

<33 

 

Hva skal du i helgen ? <3

Skal prøve å få blogget, men kan bli vanskelig.

-Kathrine<3 

 
SKREVET: 09.02.2012 / KLOKKEN: 21:07


Heei<3 her er innkjøp for husker ikke hvilken dag ! og outfit for dagen. 

Bukse Gina tricot 199kr - Jakke(?) husker ikke - singlett h&m 

Likte du buksa?

 

-Kathrine<3
SKREVET: 09.02.2012 / KLOKKEN: 21:04


Hei<3 nå skal jeg bare oppdatere dere om hva jeg har gjort i det siste. På mandag var jeg bare på trening, også gjorde jeg lekser hjemme. Tirsdag lagde jeg og Frida: Frida&Kathrines hjørne! Også forstuet jeg lillefingeren på fotballtrening. Lurer på om jeg skal slutte å spille fotball ! skader meg jo bare! Onsdag var jeg ute på treniing, kaaaaldt!! Jeg måtte levere fra meg drakt nr 14...  håper jeg får nr 14 på neste drakt!

<3Hva har du gjort i det siste ? <3

 

-Kathrine<3

 
SKREVET: 09.02.2012 / KLOKKEN: 14:18


Heei<3 Nå sitter jeg i sofaen ho Sofie( bloggen hennes er HER) Hun er på piano øvelse. Ja, hun sa jeg bare skulle være igjenn. Så jeg fikk lov til å låne Pcen hennes:) 

Idag på skola var det egentli en vanlig dag. Jeg,Stine og en om heter Kjell Arne var på gruppe og kulle skrive en tale. Den ble helt OK egentlig:p Men i dag er både fotball og turn trening avlyt. Fri dag ! endelig en dag jeg kan være ilamme venner. Uansett så fikk vi vite på skola at det skal være karnevall på fredag. Ja, vet barnslig men det blir litt gøy også. Det er jo siste år på barneskola såå!:)♥  skal se om jeg finner noen bilder av meg og Sofie på pcen hennes

Bilde fra vi var i Oslo på opraen! 

 

Nå håper jeg Sofie kommer snart<3

Hva skal du idag ? 

 

-Kathrine<3
SKREVET: 07.02.2012 / KLOKKEN: 20:59


video:fridakathrines hjrne episode1


Ja dette er da Frida&Kathrines hjørne!<3

Dette skal vi fortsett med!

Ideen er fra Axel sin blogg!

 

-Kathrine<3
SKREVET: 05.02.2012 / KLOKKEN: 20:39


Hej<3 Nå har jeg kommet hjem fra trening! Sitter bare på rommet å slapper av.

Men jeg tenkte at jeg skulle ha en sånn : my wardrobe. Som Erica Kvam har.  Hva syntes dere? :DEt gammelt bilde jeg fant

-Kathrine<3
SKREVET: 05.02.2012 / KLOKKEN: 20:06


Heej<3 Ja som dere ser kanskje ser, så er det noe feil med headern. Ja jeg prøver så godt jeg kan, men bilde vil ikke endre størelse.. Vet ikke helt hva det er som foregår. 

-Kathrine<3
SKREVET: 05.02.2012 / KLOKKEN: 16:54


Heei<3 dagen i dag har vært ganske avslappende. Jeg har vært en tur hos mormor&morfar. Der var kjempekoselig♥ jeg har sittet inne hele dagen. Det er iskaldt ute+ vind, og da blir det ekstra kaldt...

Nå skal jeg på fotball trening. Det blir bra. Frister egentli ikke så mye å trene på en søndag men jaujau.. :)

Nr. 10 som jeg prøvde å ta bilde av

Grand- en venn for livet <3

 

-Kathrine<3
SKREVET: 04.02.2012 / KLOKKEN: 22:47


Heei<3 Tenkte jeg skulle informere dere om hva jeg skal gjøre i tiden framover. 

1. Neste helg skal jeg spille fotball turnering

2. Første helga i vinterferien skal jeg til KM(krets mesterskap) i turn, det er i Narvik.

3. Jeg skal til Steinkjær fotball turnering tror jeg.

4. NNM(nordnorsk mesterskap) i turn, det er i Tromsø.

5. Også tilsist, skal jeg til Piteå på fotball turnering:)

 

I KM skal jeg stille i Junior gruppa, trampett. <strak salto><strak salto med  halv skru><overslag på pegasus> Kanskje dere ikke vet hva dette er men jeg kan si at det er turn ting:p

I NNM skal jeg stille rekrutt 1 gruppa, trampett. <pikert salto><strak salto>< husker ikke>

 

Gleder meg veldig til dette semesteret! Kjempe mye gøy! 

-Kathrine<3
SKREVET: 04.02.2012 / KLOKKEN: 22:16


Heej<3 Idag var jeg og Viktoria på City Nord. Der kjøpte jeg en topp, og egentli ikke så mye mer. Så mest! Så dro vi til Stordalshallen. Der spilte beste storesøster handball kamp! Hennes lag vant ! :)  Så var Jeg, Viktoria, Ane, Frida og Vilde i NH, og så på satnings laget til Bodø Glimt 99, mot satnings laget bodø glimt 98! 98erne vant.. 

Så nå sitter jeg hjemme å ser på tv og har på joggebukse å koser meg veldig!♥ Har hatt en veldig koselig dag:) i morgen blir det fotballtrening

:)

Dette lagde jeg til meg&Stine en av mine bestevenner. SKBF - Stine Kathrine Best friendTok bare noen andre bilder også;)

Hva syntes du om toppen jeg har kjøpt?

 

-Kathrine<3

 
SKREVET: 04.02.2012 / KLOKKEN: 21:39


Heei<3 Igår kom jeg hjem fra skolen, og gikk ned til Nordlands banken og skulle ta bilde til bankkortet. Men det var uheldigvis noe feil med maskinen som skulle ta bilde.... så dro jeg på besøk til mormor&morfar. kjempekoselig!            Etter det dro min familie og Viktoria sin familie til Farmor. Der spiste vi middag. ♥

Ja, tok ingen bilde; / sorry 

 -Kathrine<3
SKREVET: 02.02.2012 / KLOKKEN: 14:44


Heei<3 se på denne søte bildeteksten :) den er såå søt!

-Kathrine<3
SKREVET: 02.02.2012 / KLOKKEN: 14:41


 

Heej<3 Her er en liten update!

I går kom jeg hjem fra skolen i halv tre tiden. også var det jo selvfølgelig lekser. Som trinnet jeg går på ikke får lov til å gjøre på skolen... jaujau! Så støvsugde jeg hele 1 eta. Også var det Onetreehill♥ etter det øvde jeg til gloseprøve å muntlig famføring i nami om Vasco da Gama. Ja jeg har stort sett gjort alt for hele gruppam veeeeldi irriterende. Prøver for tiden å ikke si "sykt" eller "sinnsykt", liker egentli ikke det ordet. 

Idag:

Jeg gikk hjem fra skolen sammen med Marie. Når jeg kom hjem var det lekser, (som jeg enda gjør:p) Senere skal jeg på fotballtrening. Også på turn trening. Har ikke vært på turn på flere uker på grunn av foren min.. Geder meg veldig:)♥

 

 

 


Helgeplanene mine kommer i morgen. Skal foresten tilbringe mesteparten av helga med Viktoria<3

 

-Kathrine<3

 hits